KözösségFilofax Aston Pocket Csokoládé

11 880 Ft + ÁFA
(15 088 Ft)
Méret
Pocket
  • Pocket
Színek / változatok

Termékinfo

Termék leírás

Az Aston Pocket Csokoládé Filofax gyűrűs kalendárium különösen önkifejező. A klasszikus, osztott panellel díszített, vastag, puha különleges minőségű bőrből készülő külső igazi presztízs termékké varázsolja ezt a Filofax gyűrűs kalendáriumot és egyben tulajdonosát is kiemeli az átlagos felhasználók közül. A presztízs külsőt, a teljes magasságban végigfutó, zipzáras zsebbel készülő belső teszi tökéletessé. Méret: 115×145×30 mm.

Tartalom

Az Aston Pocket Csokoládé Filofax gyűrűs kalendárium a következőket tartalmazza:

- Magyar-angol-német nyelvű, heti tervező
- Magyar-angol-német nyelvű, havi tervező
- Múlt, jelen és jövő évi összesített naptárak
- Információs oldalak
- Nap jelölő, vonalzó barna
- Tennivalók
- Elválasztó lapok, 5 regiszter
- Jegyzetlapok vonalas, krém színű
- Telefonregiszter A-Z index
- Telefonregiszter betétlapok


A Filofax gyűrűs kalendárium teljes mértékben személyre szabható a további pótlapok és kiegészítők segítségével. Kérjük, tekintse meg a Kapcsolódó termékeket: a "Filofax gyűrűs kalendárium jegyzetlapok", "Filofax gyűrűs kalendárium pótlapok" és "Filofax gyűrűs kalendárium kiegészítők" kategóriákat! Filofax tollat és mappát is választhat!

A folyamatos termékfejlesztés következtében a termékek jellemzői és beltartalmuk változhatnak, illetve eltérhetnek a megjelenítettől. Cégünk mindent elkövet annak érdekében, hogy a termékeket a lehető legjobban bemutassa Önnek, így segítve Önt abban, hogy a megfelelő terméket válassza. Ezért a termékeket kiegészítőkkel és funkciójukhoz kapcsolódó egyéb eszközökkel vagy más hasonló termékekkel, termékcsaláddal együtt ábrázoljuk. Ezek a tárgyak és eszközök (tollak, más termékek, a termékcsalád többi tagja, divatkiegészítők, iPad készülékek, tábla PC-k, okostelefonok, stb.) és a hasonló termékek nem részei a terméknek, csupán illusztrációk, vagy külön rendelhetők.