KözösségFilofax Domino Lakk Personal Pink

5 700 Ft + ÁFA
(7 239 Ft)
Méret
Personal
Színek / változatok

Termékinfo

Termék leírás

Hajlamos rá, hogy rózsaszínben lássa a világot? Akkor az új Filofax Domino Patent gyűrűs kalendárium lehet az Ön legkedvesebb és legbensőségesebb barátnője, akire nyugodtan rábízhatja titkait. Vízszintes gumipántos záródása vágyálmai lelkiismeretes őrzőjeként segíti házon belül tartani feljegyzéseit. Magas UV fényű, ragyogó pink színű, lakkbőr hatású borítója még a ruhatárát is feldobja, így kötelező darab a divatkövetők körében! Trendi megjelenésének köszönhetően mindenki megfordul utána az utcán, így Önnek nem lesz könnyű dolga észrevétlennek maradni!

A szürke hétköznapokon minden hölgynek szüksége lehet egy jó adag élénk felvillanyozódásra, így nem csak romantikus típusoknak ajánljuk! Legyen Ön is Domino Patent klubtag, hogy jókedvűen teljenek napjai!

Tartalom

A Domino Lakk Personal Filofax gyűrűs kalendárium a következőket tartalmazza:

- Színes borító lap
- Magyar-angol-német nyelvű, heti tervező
- Magyar-angol-német nyelvű, havi tervező
- Múlt, jelen és jövő évi összesített naptárak
- Információs oldalak
- Elválasztó lap, átlátszó
- Nap jelölő, vonalzó átlátszó
- Tennivalók
- Jegyzetlapok vonalas, fehér színű
- Jegyzetlapok négyzethálós, fehér színű
- Jegyzetlapok üres, fehér színű
- Jegyzetlapok vonalas, kék színű
- Jegyzetlapok vonalas, zöld színű
- Jegyzetlapok vonalas, pink színű
- Elválasztó lapok, színes, 1-6 regiszter
- Kontakt lista
- Boríték
- Valamint, egy egyedülálló szolgáltatást - a Filofax regisztrációs lapot - mely a Filofax gyűrűs kalendárium elvesztése esetén segít visszajuttatni a Filofaxot jogos tulajdonosához.

Kapcsolódó termékek

A folyamatos termékfejlesztés következtében a termékek jellemzői és beltartalmuk változhatnak, illetve eltérhetnek a megjelenítettől. Cégünk mindent elkövet annak érdekében, hogy a termékeket a lehető legjobban bemutassa Önnek, így segítve Önt abban, hogy a megfelelő terméket válassza. Ezért a termékeket kiegészítőkkel és funkciójukhoz kapcsolódó egyéb eszközökkel vagy más hasonló termékekkel, termékcsaláddal együtt ábrázoljuk. Ezek a tárgyak és eszközök (tollak, más termékek, a termékcsalád többi tagja, divatkiegészítők, iPad készülékek, tábla PC-k, okostelefonok, stb.) és a hasonló termékek nem részei a terméknek, csupán illusztrációk, vagy külön rendelhetők.