KözösségFilofax Flex Smooth A4 Fekete

?
Info vonal 
7 100 Ft + ÁFA
(9 017 Ft)
Méret
Színek / változatok

Termékinfo

Termék leírás

Flex Smooth A4 Fekete. Selymesen sima, bőrhatású borítók nagy szín és méretválasztékban, praktikus belső zsebekkel. A kivehető, igény szerint elhelyezhető tolltartó, jegyzetfüzet és jegyzettömb itt is a csomag része. Az elegáns krém színű lapokkal készült vékony és vastag, sima és vonalas jegyzetfüzetek, tetszőleges módon helyezhetők el a Flex tokban, így biztosítva a teljes személyre szabhatóságot az Ön számára. Méret: A4  - 230×315×15 mm.

Az A4 méretű Flex kialakítása A4 méretű jegyzetfüzetek és Slim méretű jegyzettömbök és tolltartók elhelyezését biztosítja.

 

Tartalom

A Flex Smooth A4 Kék a következőket tartalmazza:

  • Flex tok
  • Vonalas jegyzetfüzet perforált lapokkal (A4)
  • Jegyzettömb (Slim)
  • Kivehető tolltartó (Slim)

 

 

Kapcsolódó termékek

A folyamatos termékfejlesztés következtében a termékek jellemzői és beltartalmuk változhatnak, illetve eltérhetnek a megjelenítettől. Cégünk mindent elkövet annak érdekében, hogy a termékeket a lehető legjobban bemutassa Önnek, így segítve Önt abban, hogy a megfelelő terméket válassza. Ezért a termékeket kiegészítőkkel és funkciójukhoz kapcsolódó egyéb eszközökkel vagy más hasonló termékekkel, termékcsaláddal együtt ábrázoljuk. Ezek a tárgyak és eszközök (tollak, más termékek, a termékcsalád többi tagja, divatkiegészítők, iPad készülékek, tábla PC-k, okostelefonok, stb.) és a hasonló termékek nem részei a terméknek, csupán illusztrációk, vagy külön rendelhetők.