KözösségFilofax Elválasztó lapok Bianco 5 regiszter Pocket Krém

Ár: 
790 Ft + ÁFA
(1 003 Ft)
-+

A Filofax gyűrűs kalendárium elválasztólapok segítségével a gyűrökön tárolt lapokat téma szerint rendszerezheti. A csomag bianco regiszteres lapokat tartalmaz, melyre az adott téma felírható. Így az elválasztó lapok teljes mértékben személyre-szabhatóak.

Ne feledje: az időgazdálkodás és a szervezett élet a kulcs a sikerhez! A Filofax gyűrűs kalendárium naptárbetétek, pótlapok és kiegészítők széles választéka ebben segít Önnek.

Tippek, javaslatok a Filofaxgyűrűs kalendárium elválasztó lapok használatához:

- Használja ki a Filofax különleges választékát és rendszerezze témánként (pl. üzlet, tanulmányok, privát, projektek, stb.) a jegyzet- és pótlapokat a könnyebb áttekintés érdekében.

Egyéb tippek:

- Vonalas, négyzethálós és üres lapokat is rendelhet. Kérjük, tekintse meg a Filofax gyűrűs kalendárium Jegyzetlapok menüpontot!
- A jegyzetlapokat a gyűrűs rendszer segítségével az Ön igénye szerint rendszerezheti, akár a naptárbetét oldalai közé is fűzheti, így időpontok szerint is visszakeresheti.
- A Filofax gyűrűs kalendárium Regiszterek, elválasztó lapok segítségével a jegyzetlapokat témánként is rendezheti. Kérjük, tekintse meg a Filofax Pótlapok menüpontot!
- A teleírt és már nem szükséges jegyzetlapokat a Filofax tároló, iratgyűjtőkbe fűzve tárolhatja és bármikor visszakeresheti. Kérjük, tekintse meg a Filofax gyűrűs kalendárium Kiegészítők menüpontot!
- Filofax jegyzettömböt is rendelhet, melyek a jegyzettömb tartóval rendelkező Filofax gyűrűs kalendáriumok borítójába vagy a gyűrűkbe fűzhető. Kérjük, tekintse meg a Filofax gyűrűs kalendárium Jegyzettömbök menüpontot!

Méret: Pocket (S,3) - 81×120 mm

Termékképek