KözösségFilofax Chameleon Personal Barna

10 500 Ft + ÁFA
(13 335 Ft)
Méret
Personal
Színek / változatok

Termékinfo

Termék leírás

Két-tónusú, kézi kidolgozású, bőr külsővel és belsővel készülő Chameleon Personal Barna Filofax gyűrűs kalendárium, praktikus belső kialakítással. Kiválóan alkalmas üzleti felhasználásra. Gyönyörű színekben, több méretben kapható. Méret: 130×190×35 mm.

Tartalom

A Chameleon Personal Barna Filofax gyűrűs kalendárium a következőket tartalmazza:

- Magyar-angol-német nyelvű, heti tervező
- Magyar-angol-német nyelvű, havi tervező
- Múlt, jelen és jövő évi összesített naptárak
- Információs oldalak
- Nap jelölő, vonalzó fekete
- Tennivalók
- Jegyzetlapok vonalas, fehér színű
- Jegyzetlapok vonalas, kék színű
- Jegyzetlapok vonalas, pink színű
- Telefonregiszter A-Z index
- Telefonregiszter betétlapok
- Elválasztó lapok, 6 regiszter
- Jegyzetlapok vonalas, sárga színű
- Pénzügyi tervező
- Névjegytartó, 2 oldalas


A Filofax gyűrűs kalendárium teljes mértékben személyre szabható a további pótlapok és kiegészítők segítségével. Kérjük, tekintse meg a Kapcsolódó termékeket: a "Filofax gyűrűs kalendárium jegyzetlapok", "Filofax gyűrűs kalendárium pótlapok" és "Filofax gyűrűs kalendárium kiegészítők" kategóriákat! Filofax tollat és mappát is választhat!

A folyamatos termékfejlesztés következtében a termékek jellemzői és beltartalmuk változhatnak, illetve eltérhetnek a megjelenítettől. Cégünk mindent elkövet annak érdekében, hogy a termékeket a lehető legjobban bemutassa Önnek, így segítve Önt abban, hogy a megfelelő terméket válassza. Ezért a termékeket kiegészítőkkel és funkciójukhoz kapcsolódó egyéb eszközökkel vagy más hasonló termékekkel, termékcsaláddal együtt ábrázoljuk. Ezek a tárgyak és eszközök (tollak, más termékek, a termékcsalád többi tagja, divatkiegészítők, iPad készülékek, tábla PC-k, okostelefonok, stb.) és a hasonló termékek nem részei a terméknek, csupán illusztrációk, vagy külön rendelhetők.