KözösségFilofax Flex Jegyzetfüzet Vastag Üres lapokkal Pocket Krém

?
Info vonal 
1 900 Ft + ÁFA
(2 413 Ft)
Méret
Pocket
Színek / változatok

Termékinfo

Termék leírás

Flex borítóba helyezhető, cserélhető, Pocket méretű, vastag jegyzetfüzet, üres lapokkal. 256 oldal, melyből 8 oldal négyzethálós. A Flex teljes mértékben személyre szabható a cserélhető betétekkel.

Bővebben a Flex-ről:

A Flex sorozat a Filofax újdonsága, a mai kor igényeinek tökéletesen megfelelő jegyzet- és vázlatfüzet. És ennél sokkal több, hiszen a Flex egy rendszer, mely számos funkciót foglal magába:
- Egy elegáns, tökéletesen kimunkált tartót.
- Egy kivehető tolltartót.
- Egy kivehető jegyzetfüzetet.
- Egy kivehető jegyzettömböt.

A Flex teljes mértékben személyre szabható a cserélhető betétekkel.

Használja ki ezt a páratlan lehetőséget ötletei, jegyzetek és vázlatok rögzítésére és hozza ki a maximumot jegyzeteiből.

 

Tartalom

A Pocket méretű vastag jegyzetfüzet, üres lapokkal, 256 oldalt tartalmaz, melyből 8 oldal négyzethálós.

Kapcsolódó termékek

A folyamatos termékfejlesztés következtében a termékek jellemzői és beltartalmuk változhatnak, illetve eltérhetnek a megjelenítettől. Cégünk mindent elkövet annak érdekében, hogy a termékeket a lehető legjobban bemutassa Önnek, így segítve Önt abban, hogy a megfelelő terméket válassza. Ezért a termékeket kiegészítőkkel és funkciójukhoz kapcsolódó egyéb eszközökkel vagy más hasonló termékekkel, termékcsaláddal együtt ábrázoljuk. Ezek a tárgyak és eszközök (tollak, más termékek, a termékcsalád többi tagja, divatkiegészítők, iPad készülékek, tábla PC-k, okostelefonok, stb.) és a hasonló termékek nem részei a terméknek, csupán illusztrációk, vagy külön rendelhetők.