KözösségFilofax Elválasztó lapok Január - December A5 Krém

1 590 Ft + ÁFA
(2 019 Ft)
Méret
Színek / változatok

Termékinfo

Termék leírás

Filofaxokban és minden gyűrűs kalendáriumban használható, regiszteres elválasztó lapok. A Január - December elválasztó lapok segítségével havi bontásban rendszerezheti pótlapjait. Projektek, szabadságok, munkatársak havi teljesítménye, kiállítások; csak néhány példa a sokoldalú felhasználási lehetőség közül.

Rendszerezze témánként (pl. üzlet, tanulmányok, privát, projektek, stb.) a jegyzet- és pótlapokat a könnyebb áttekintés érdekében. A széles pótlapválaszték segítségével teljes mértékben személyre szabhatja gyűrűs kalendáriumát.

 

Tartalom

12 db hónap szerinti elválasztó lap

A folyamatos termékfejlesztés következtében a termékek jellemzői és beltartalmuk változhatnak, illetve eltérhetnek a megjelenítettől. Cégünk mindent elkövet annak érdekében, hogy a termékeket a lehető legjobban bemutassa Önnek, így segítve Önt abban, hogy a megfelelő terméket válassza. Ezért a termékeket kiegészítőkkel és funkciójukhoz kapcsolódó egyéb eszközökkel vagy más hasonló termékekkel, termékcsaláddal együtt ábrázoljuk. Ezek a tárgyak és eszközök (tollak, más termékek, a termékcsalád többi tagja, divatkiegészítők, iPad készülékek, tábla PC-k, okostelefonok, stb.) és a hasonló termékek nem részei a terméknek, csupán illusztrációk, vagy külön rendelhetők.