KözösségFilofax Jegyzettömb Vonalas Perforált Fekete borító A5 Fehér

1 390 Ft + ÁFA
(1 765 Ft)
Méret
Színek / változatok

Termékinfo

Termék leírás

Filofaxba, Filofax mappába és tablet tartóba helyezhető jegyzettömbök. A jegyzettömb-tartóval rendelkező Filofaxok hátsó borítójába helyezve, a jegyzettömbök kényelmes jegyzetelési lehetőséget biztosítanak.

Az új borítóval készült vonalas jegyzettömb stílusában is illeszkedik Filofaxához. A jegyzettömb felül perforált (nem lyukasztott) lapokat tartalmaz.

Tartalom

30 perforált lapot tartalmazó jegyzettömb, Filofax borítóval.

A folyamatos termékfejlesztés következtében a termékek jellemzői és beltartalmuk változhatnak, illetve eltérhetnek a megjelenítettől. Cégünk mindent elkövet annak érdekében, hogy a termékeket a lehető legjobban bemutassa Önnek, így segítve Önt abban, hogy a megfelelő terméket válassza. Ezért a termékeket kiegészítőkkel és funkciójukhoz kapcsolódó egyéb eszközökkel vagy más hasonló termékekkel, termékcsaláddal együtt ábrázoljuk. Ezek a tárgyak és eszközök (tollak, más termékek, a termékcsalád többi tagja, divatkiegészítők, iPad készülékek, tábla PC-k, okostelefonok, stb.) és a hasonló termékek nem részei a terméknek, csupán illusztrációk, vagy külön rendelhetők.