KözösségFilofax Öntapadó színes szervező címke nagy méret Multifit Vegyes színű

1 150 Ft + ÁFA
(1 460 Ft)
Méret
Multifit
  • Multifit
Színek / változatok

Termékinfo

Termék leírás

Akár íróeszköz nélkül is tehet bejegyzéseket a Filofaxba, vagy a bejegyzéseket kiemelheti, feltűnőbbé teheti a színes szervező címkék segítségével. A színes címkék segítséget nyújtanak Önnek, hogy soha ne felejtse el a fontos időpontokat, évfordulókat, születésnapokat. Témák szerinti csoportosításban, 270 címke áll a rendelkezésére.

Ne feledje: az időgazdálkodás és a szervezett élet a kulcs a sikerhez! A Filofax pótlapok és kiegészítők széles választéka ebben segít Önnek.

Tartalom

A csomag tartalma: 2×135, azaz 270 darab szervező címke.

A folyamatos termékfejlesztés következtében a termékek jellemzői és beltartalmuk változhatnak, illetve eltérhetnek a megjelenítettől. Cégünk mindent elkövet annak érdekében, hogy a termékeket a lehető legjobban bemutassa Önnek, így segítve Önt abban, hogy a megfelelő terméket válassza. Ezért a termékeket kiegészítőkkel és funkciójukhoz kapcsolódó egyéb eszközökkel vagy más hasonló termékekkel, termékcsaláddal együtt ábrázoljuk. Ezek a tárgyak és eszközök (tollak, más termékek, a termékcsalád többi tagja, divatkiegészítők, iPad készülékek, tábla PC-k, okostelefonok, stb.) és a hasonló termékek nem részei a terméknek, csupán illusztrációk, vagy külön rendelhetők.