KözösségCikkek

Cikkeink többségét elolvashatja itt: http://naprol-lapra.blogspot.com/

A digitális kor ellenére is népszerűek a papír naptárak

2017.01.06
"Az okos telefonok és az internet korában az ember azt hihetné, hogy „a papír naptáraknak meg vannak számlálva a napjai”, de a számok egészen mást mutatnak..."

Tovább olvasom...


Időgazdálkodás II.

2015.10.27
"A naptárak, a naptár rész mellett, számos olyan funkciókkal is rendelkeznek, melyek segítségünkre lehetnek céljaink megvalósításában, a szervezett időgazdálkodás elérésében."

Tovább olvasom...


Időgazdálkodás I.

2015.10.27
"Most induló sorozatunkban azokat az eszközöket vesszük sorra, melyek az időgazdálkodás szerves részei és megtalálhatóak minden naptár vagy Filofax termékben."

Tovább olvasom...


Fókuszban: Filofax Original Special Edition 2015 (Union Jack)

2015.10.13
"Az Original Filofax esetében első pillantásra felismerhető a Filofax formavilág."

Tovább olvasom...


Techfly: Filofax Notebook áttekintés

2015.09.28
"Ezért aztán nagyon megörültem amikor tavasszal megláttam, hogy a Filofax egy új termékkel, a színes borítókkal készülő Notebook-kal jelenik meg..."

Tovább olvasom...


A pöttyös még mindig divatos

2015.08.13
Ismét elkalandozunk a blogvilág egy másik szigetére ahol a Wannabee.hu cikke bemutatja, miért is örökéletűek a divatvilágban a pöttyös mintázatok...

Tovább olvasom...
 


Fókuszban: Filofax Original Monochrome

2015. 01. 15
Másodiknak áttekintett termékünk: Filofax Original Monochrome.

Tovább olvasom...


Limitált kiadások a Filofaxtól

2015. 01. 06.
A Filofax folytonosan megújuló márka, így az elérhető termékkínálat évről-évre változik. Egyedi design-ok, változatos minták, izgalmas borítók és színek: ezek jellemzik az új termékeket.

Tovább olvasom...


Rólunk írták! I.

2014. 11. 14.
Szeretjük és nagyra értékeljük a pozitív visszajelzéseket, a "Rólunk Írták" sorozattal elkezdjük bemutatni vásárlóink online megírt véleményeit.

Tovább olvasom...


Miért leszünk okosabbak, ha kézírással jegyzetelünk?

2014. 11. 14.
A gépelés gyors. A kézírás lassú. Furcsamód pontosan ezért alkalmasabb a hatékony tanulásra a kézírás.


MyFilofax a Pinteresten

2014. 12. 09.
Itt egy helyen van minden, képeink teljes méretű Filofaxokról, hangulat képek és természetesen a jövőben más termékeink képei is fel kerülnek majd.

Tovább olvasom...


Mi várható a naptárak és Filofaxok piacán?

Kedves Partnerünk! Bizonyára Önt is foglalkoztatja az iparág jövője. Mi várható idén és a következő években? Milyen termékeket vásárolnak az emberek? Hogyan alakulnak a fogyasztói szokások?

Tovább olvasom...


A Filofax története

Az első Filofax csaknem 100 éve, 1921-ben készült. Mára a Filofax név, a  gyűrűs szerkezetű termékek gyűjtőneve lett. Ez a tény önmagában mutatja a termék sikerét, hiszen kevés olyan márka létezik a világon, ahol a terméknév és a márkanév összemosódott. A Filofax az egyik. Nem véletlenül.

Tovább olvasom...


A hatékony időgazdálkodásról (Interjú - BeOrganic magazin)

A jobb időgazdálkodás az életünk irányítását jelenti. Életünk irányítása pedig azt, hogy irányítjuk a minket érintő események menetét és befolyásoljuk azok eredményét. Végső soron tehát azt mondhatom, hogy az időgazdálkodással beprogramozzuk a sikert.

Global Office Solutions bemutatkozó anyag

A Global Office Solutions Kft.-t az irodában felmerülő igények globális kielégítésére alapítottuk, a korábbi évek során megszerzett tapasztalatokraés üzleti kapcsolatokra alapozva. Munkatársaink, együttesen, több mint 100 év tapasztalattal rendelkeznek. Minden üzletágban szakemberekkel tárgyalhat, így biztos lehet benne, hogy a legjobb megoldást kínáljuk Önnek.

Rólunk mondták

A Global Office Solutions teljesíti elvárásainkat a minőség, az ár és nem utolsó sorban a határidőre történő teljesítés vonatkozásában is, mely a mi életünkben különösen nagy jelentőséggel bír.” Napi, heti szinten dolgozom együtt a Global Office Solutions Kft.-vel. Munkánk során pozitív hozzáállást és segítőkészséget tapasztaltam, mely gyakran túlmutat a "kötelező tevékenységen".

Tovább olvasom...