KözösségFilofax Heritage A5 Compact Fekete

32 900 Ft + ÁFA
(41 783 Ft)
Színek / változatok

Termékinfo

Termék leírás

Megörökölt minőség múltidéző stílusban. Tapasztalta már, hogy az örökségül kapott relikviák mily felbecsülhetetlen értékkel bírnak? Különlegességük, hogy kizárólag csak nekünk olyan fontosak, de ez pont elég ahhoz, hogy a legféltőbb kezekkel bánjunk kedvenc darabjainkkal. A Heritage Filofax küldetése, hogy felhívja figyelmünket értékeinkre, valamint hogy tudatosítsa bennünk, mikor, mi fontos igazán. Dekoratív, ízléses, minőségi bivalybőrből készítették, melyet nosztalgikus, minimál stílusú design jellemez. Létrehozásánál nem csak a minőségi, ízléses külső megjelenés, de az aprólékosan kidolgozott beltartalom is kiemelt szerepet kapott. Ennek megfelelően egy egyedülálló, valódi bőr belső előlap díszíti, mely dekoratív és hasznos kártyatartó kialakítással és tolltartó funkcióval is rendelkezik. 

 

A Heritage Filofax gyűrűs kalendárium egy igazi nagy klasszikus „file-of-facts” újjáéledés, mely elhozza nekünk a vintázs hangulat idilli és harmonikus eszenciáját. Használatával megtanulhatjuk jobban értékelni az időt, megfontoltabban alakítani terveinket. A Heritage a mi örökségünk a Filofaxtól, mely segít továbbadni tudását a holnap számára. Becsüljük meg!

Tartalom

A Heritage A5 Compact Filofax gyűrűs kalendárium a következőket tartalmazza:

- Magyar-angol-német nyelvű, heti tervező
- Magyar-angol-német nyelvű, havi tervező
- Múlt, jelen és jövő évi összesített naptárak
- Információs oldalak
- Nap jelölő, vonalzó barna
- Tennivalók
- Kontakt lista - e-mailek, telefonszámok és címek
- Elválasztó lapok, 6 regiszter
- Pénzügyi tervező
- Jegyzetlapok vonalas, kék színű
- Jegyzetlapok vonalas, pink színű
- Jegyzetlapok vonalas, zöld színű
- Színbőr elválasztólap (kétrészes zsebbel, azonosítókártya ablakkal, elasztikus tolltartóval)
- Valamint, egy egyedülálló szolgáltatást - a Filofax gyűrűs kalendárium regisztrációs lap - mely a Filofax gyűrűs kalendárium elvesztése esetén segít visszajuttatni a Filofax gyűrűs kalendáriumot jogos tulajdonosához.

A Filofax gyűrűs kalendárium teljes mértékben személyre szabható a további pótlapok és kiegészítők segítségével. Kérjük, tekintse meg a Kapcsolódó termékeket: a "Filofax gyűrűs kalendárium jegyzetlapok", "Filofax gyűrűs kalendárium pótlapok" és "Filofax gyűrűs kalendárium kiegészítők" kategóriákat! Filofax tollat és mappát is választhat!

Kapcsolódó termékek

A folyamatos termékfejlesztés következtében a termékek jellemzői és beltartalmuk változhatnak, illetve eltérhetnek a megjelenítettől. Cégünk mindent elkövet annak érdekében, hogy a termékeket a lehető legjobban bemutassa Önnek, így segítve Önt abban, hogy a megfelelő terméket válassza. Ezért a termékeket kiegészítőkkel és funkciójukhoz kapcsolódó egyéb eszközökkel vagy más hasonló termékekkel, termékcsaláddal együtt ábrázoljuk. Ezek a tárgyak és eszközök (tollak, más termékek, a termékcsalád többi tagja, divatkiegészítők, iPad készülékek, tábla PC-k, okostelefonok, stb.) és a hasonló termékek nem részei a terméknek, csupán illusztrációk, vagy külön rendelhetők.