KözösségRólunk

A Global Office Solutions Kft. - mint neve is mutatja - teljes körű irodai megoldásokat kínál ügyfeleinek. Tevékenységünk felöleli a teljes körű cégellátást, naptárak gyártását és forgalmazását, valamint nyomdaipari termékek előállítását a tervezéstől a kivitelezésig.

A Global Office Solutions Kft.-t az irodában felmerülő igények globális kielégítésére alapítottuk, a korábbi évek során megszerzett tapasztalatokra és üzleti kapcsolatokra alapozva. Munkatársaink, együttesen, több mint 100 év tapasztalattal rendelkeznek. Minden üzletágban szakemberekkel tárgyalhat, így biztos lehet benne, hogy a legjobb megoldást kínáljuk Önnek. Irodánkban, bemutató termünkben a termékeket megtekintheti, illetve megvásárolhatja.

Rövid bemutatkozó anyagunkat megtekintheti a "Letöltések" menüpontban, vagy itt: Global Office Solutions bemutatkozó (PDF)

Termékkörünk több mint 24,000 cikket tartalmaz, így elmondthatjuk, hogy valóban minden igényt kielégítő választékot kínálunk. Főbb termékkategóriák:

Naptárak

Magyarország talán legszélesebb naptárválasztékából biztosan megtalálja az Ön igényeinek megfelelőt. Ha mégsem, egyedi naptárakat is szívesen készítünk Önnek. Katalógusunkat letöltheti a "Letöltések" menüpontban. Termékeinket megtalálja az összes jelentős nagykereskedelmi cégnél, de további viszonteladó partnerek jelentkezését is várjuk.

Irodaszer, teljes körű cégellátás

Minden, amire az irodában szüksége lehet. Szakemberektől, gyorsan, az Ön igényeit mindig szem előtt tartva. Irodaszer webáruházunkba beléphet az http://irodaszer.goss.hu/ oldalon.

Filofax

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a Filofax a Global Office Solutions Kft.-t választotta kizárólagos magyarországi forgalmazójának. Egy ilyen márkát képviselni egy országban a büszkeség mellett felelősséget is jelent, hiszen a Filofax termékek minősége messze kiemelkedik a hasonló termékek közül. Bízunk benne, hogy cégünk minden szempontból megfelel egy ilyen presztízs márka képviseletének.

A Filofaxról részletesen olvashat itt.

Nyomdai szolgáltatás

Mindent, ami nyomdai úton előállítható, mi szívesen elkészítünk Önnek. Fontos különbség azonban, hogy kollégáink több évtizedes tapasztalatára alapozva nem "csak" legyártjuk a terméket, hanem tanácsot is adunk, így Ön valóban azt kapja, amire szüksége van.

Weboldalunkat próbáltuk a vevői igények alapján felépíteni. Termékeinket megtekintheti a menüpontokra kattintva, ahol számos szempont alapján tud szűrni. Filofax és naptár termékeinket több, különböző szögből készített képpel mutatjuk be. Javasoljuk, hogy tekintse meg az összes képet a termékről, sőt a legtöbb esetben 3D-ben is megnézheti, nagyíthatja azokat. Amennyiben élőben szeretné megtekinteni a kiválasztott terméket, megteheti bemutatótermünkben.

Mint azt már többször írtuk, nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a Filofax a Global Office Solutions Kft.-t választotta kizárólagos magyarországi forgalmazójának. Úgy véljük ez a tény önmagában elegendő bizonyíték arra, hogy valamit jól csinálunk, de elégedett ügyfeleink magas száma is ezt igazolja. Tegyen Ön is egy próbát velünk! Biztosak vagyunk abban, hogy nem fogja megbánni. Ha mégis, kérjük, azt is mondja el nekünk, hogy javíthassunk. Várjuk az Ön véleményét is az info@goss.hu e-mail címre. A Rólunk Mondták oldalon néhány eddigi véleményt olvashat.

Bízunk benne, hogy Ön is megtalálja nálunk, amit keres! Kérjük, nézzen szét oldalunkon és keresse kollégáinkat elérhetőségeinken, a kapcsolat menüpont alatt.