KözösségRólunk mondták

Miért vásároljon tőlünk? Olvassa el vásárlóink véleményét! Az Ön véleménye is fontos számunkra. Kérjük, írja meg az info@goss.hu címre. Köszönjük!
 

 

Kedves Niki ! Olyan gyorsak, mint a villám! Köszönöm szépen, hogy mindig ilyen gyorsan szállítanak és pontosan a megrendeléstől számítva. 
Sok beszállítónkat el kellene küldeni Önökhöz tanulni, hogy így is lehet ezt csinálni!
Köszönöm !!!
Üdv.: Ibolya
 Már az oldal maga is profi volt, amikor keresgéltem a megfelelő darabot, aztán a rendelés folyamatától a találkozásig minden korrektül ment, a naptár pedig pontosan ugyanaz, mint ami a fotón volt! Az irodában kedves, segítőkész emberek fogadtak. Maximális hála és respect.

 

 

 

Kedves Nikoletta!

Talán emlékszel, hogy néhány hete vásároltam Nálatok személyesen 2db
filofaxot, IPad tartósat, illetve ajándékként kaptam hozzá 1-1 mini
filofaxot is.
Unokahúgaim szülinapjára vettem, még beszélgettünk is róla, hogy mi is
elfogadnánk egy ilyen ajándékot, illetve gyermekeink is szóba kerültek...
A végén még irodaszeres katalógust is vittem, céges megfontolásból.

Nos, kedvességed miatt ígértem, visszajelzek, milyen volt a termékek
fogadtatása. Az átadás a hétvégén volt és a vártnál is jobban örültek az ajándéknak a lányok. Kiderült, még ez a cyber generáció is készít jegyzeteket,
használják a kézírást!=-O
Szóval minden a legjobban alakult, örülök, hogy a Filofax terméket
választottam.
Köszönöm még egyszer a segítséget, biztatást, kedves kiszolgálást!

Minden jót kívánok, kellemes ünnepeket, jó pihenést.

Üdvözlettel:
Rita 

 

 

 

 

 

 

 

Az Ön véleményét is várjuk!


 

 

 

Szia Csaba!

Nagyon köszönjük a gyors és precíz segítségeteket, a naptár tényleg gyönyörű lett, szupi!!! Köszönjük Nektek!

Szilvi 
 

Kedves Annamária!

Köszönettel megkaptam a számlát, az összeget átutaltam, remélem, hamar megérkezik az Önök számlájára.
Szeretnék Önöknek boldog, békés karácsonyi ünnepeket és sikeres új évet kívánni, és egyben megköszönni a szép Filofaxokat és a mindig gyors és pontos postázást. 2016-ban is biztos, hogy visszatérő vásárlójuk leszek!

Köszönettel és üdvözlettel,

Cecilia 


 

 

 

Kedves Csaba, Norbi, Gyuri és Mindannyian!
 
Újra vége az évnek és mi újra csak megköszönni tudunk. Köszönjük a megbízható, pontos szállítást, a rugalmasságot, a megértést, a törődést.
Köszönjük a gondosan összeválogatott Mikulás csomagokat, a friss, gyönyörű gyümölcsöket, a még gyönyörűbb naptárakat, amik idén is sikert arattak. (A két cicás naptárról nem is beszélek, nagy becsben voltak és lesznek! „Boldogsághormon” mondja az egyetemista.)
Köszönjük, hogy telefonálhatunk, hogy „dobjanak még hozzá a rendeléshez” ez vagy azt, hogy Gyuri nem morgott, amikor nem volt lent kolléga a raktárban és én nem szóltam. Köszönjük a változatlan gondoskodást, amikor átpakolja a vizeinket és megértette, hogy szemüveg hiányában a számla rossz példányát adtam vissza.
Ezek a dolgok számunkra már természetesek, de tudom, hogy nem szabad azzá válniuk. Manapság egyre ritkább az, amikor emberi módon viselkednek és nem csak annak látszanak az „egyedek”. Mindig azt mondom, hogy egy csepp empátiával és megértéssel bármi megoldható, mi ezt kapjuk meg Önöktől és igyekszünk nagyon megbecsülni.
 
Boldog Karácsonyt és sikeres, egészségben gazdag Új Évet kívánunk valamennyiüknek!
 
Üdvözlettel
Szilvi
 
Kedves Annamária, kedves Csaba,
A tegnapi rendelés után már meg is kaptam a Filofaxot!
Minden rendben van, nagyon klassz!
Szeretném megköszönni kedvességeteket, gyorsaságotokat!
A továbbiakban is Nálatok fogok vásárolni!
További szép napot kívánok!
 
Tamás
 
 

 

Kedves Annamária, Kedves Goss csapat!

 
Pár perccel ezelőtt kaptam kézhez a csomagom, izgalommal bontottam ki, hiszen csak nemrég lettem "filofaxos". Meglepődtem, de nagyon-nagyon megörültem a zöld színű papírkának, hogy megleptek vele, még úgy is, hogy csak pár dolgot vásároltam. Egyszerű háziasszonyként engem ez a figyelmesség mélyen meghatott!! 
Maximálisan elégedett vagyok mindennel, a tájékoztatással, a szállítással, a termékekkel, örülök, hogy Önöknél vásároltam! Csak így tovább 2015-ben is! :-)
Karácsonyhoz közeledve kívánok az egész csapatnak békés, szeretettel teli ünnepet!
Üdvözlettel:  Enikő
 

Kedves Csaba!

Szeretném nagyon megköszönni a munkátokat és azt a rugalmasságot, ahogy ezt a projektet kezeltétek. Nagyon sokat segített, konkrétan nem lettünk volna készen enélkül.

Kérlek, add át az érintett kollégáidnak is, köszönöm a magas színvonalú szolgáltatást, jó ilyennel találkozni. J

Üdv,

Eszter


 

 

 

Köszönöm, hogy megadtad Balassy Csaba elérhetőségét, úgyhogy ma meg is vettem egy igen szép Filofaxot és pár kiegészítőt! Nagyon kedves és segítőkész volt, mindent megmutatott – a bőség zavara miatt jó sokáig válogattam J! Bár még nincsen egészen kész az irodájuk, de már látszik, hogy nagyon igényes lesz. Kaptam az igen szép katalógusukból is, meg fogom mutatni a kollégáimnak, barátnőimnek, családomnak, hogy válogassanak és vásároljanak ezekből a szép termékekből. Tetszik, hogy többféle árfekvéssel dolgoznak! Szerintem különleges, és jó ötlet, hogy van egy Filofax üzlet Budán!
 

 Több éve ismerjük egymást Csabával. Valószínűleg ez is közrejátszott abban, hogy lehetőséget adtam neki cégünk nyomdai termékeinek és naptárainak kivitelezésére. A régi ismeretség azonban nem lenne elég ahhoz, hogy a Global Office Solutions a kezdetektől fogva fontos beszállítónk legyen. Cégünk csúcsminőségű kozmetikumok és táplálék-kiegészítők gyártója és forgalmazója. Tanácsadóink ugyanezt a minőséget várják el a munkájukat segítő nyomdai termékek esetében is, így mi is csak e mérce szerint választhatunk beszállítót.

 

A Mikulás bulira szállított finomságokat köszönjük szépen! Mindenki nagyon elégedett volt, a csomagok szépek voltak és finomak. A legnagyobb sikere a mandarinnak volt, rendkívül ízlett a gyerekeknek. Helyesek voltak, amikor mandarinnal kitömött zsebekkel távoztak azok, akik utoljára maradtak. A szülők külön kérték, hogy ezt az üzenetet feltétlenül adjam át. Köszönünk Önöknek mindent, a lelkiismeretes gondoskodást és törődést, igazán ritkaságnak számít manapság és ezt mi értékeljük ám!

 Szórólapot és plakátot rendeltem a Global Office Solutionstól partnereim részére, forgalomnövelés céljából. A teljesítéssel és a kapott szolgáltatással elégedett voltam. Nekem első a pontosság és a minőség a beszállítóim részéről is, mivel egy svájci székhelyű, multinacionális cég magyarországi képviseletének vezetőjeként, tőlem is ezt várják el a vevőim és az anyavállalatnál dolgozó kollégáim is.

 
Hozzátok szívesen megy az ember, szeretek tőletek rendelni J
Ez természetesen a most a kapott ajándékoktól függetlenül is igaz J
További szép napot kívánok,
 A Global Office Solutions teljesíti elvárásainkat a minőség, az ár és nem utolsó sorban a határidőre történő teljesítés vonatkozásában is, mely a mi életünkben különösen nagy jelentőséggel bír.” Napi, heti szinten dolgozom együtt a Global Office Solutions Kft.-vel. Munkánk során pozitív hozzáállást és segítőkészséget tapasztaltam, mely gyakran túlmutat a "kötelező tevékenységen". Számomra fontos szempont, hogy a mindennapi pörgő üzletmenet miatt néha előforduló kései anyagleadás ellenére, időben és jó minőségben kapom kézhez a megrendelt nyomdatermékeket.

 
Tegnap volt az ügyféltalálkozónk és a naptáraknak óriási sikere volt. A vendégek választhattak és jó volt nézni, hogy először nem is tudták, melyiket vigyék. A Live Design vitte a pálmát és nem csak a hölgyek között. Mindenki talált magának való témát, egyszóval elsöprő élmény volt. Nagyon köszönjük!!!! Kedves My Filofax!
 
Ma megérkezett a Pink Domino A5 filofax, amit tegnap rendeltem Önöktől.  A termékük minden várakozásomat felül múlta. Nagyon szép, hasznos és kiváló minőségű. : ) Szeretném megköszönni az Önök kedvességét, figyelmességét és gyorsaságát, amit mind az információkéréskor, mind pedig a megrendeléskor tapasztaltam. Biztos vagyok benne, hogy rendelni fogok még Önöktől a közeljövőben. Kívánok további nagyon jó munkát és kellemes hetet!
 
Üdvözlettel: Anikó