KözösségFilofax Domino Soft A5 Pink

10 600 Ft + ÁFA
(13 462 Ft)
Méret
Színek / változatok

Termékinfo

Termék leírás

Ha a valódi bőr nyújtotta érzést szeretné érezni a kezében műbőr áron, a Domino Soft az igazi választás. Az egyik legsikeresebb Filofax, a Domino idén új köntösben jelentkezik. Pasztell színekben készült,  igazi bőrhatást nyújtó, puha borítóval és belsővel. Vegye kézbe az igazi luxust, megfizethető áron.

Közkívánatra: A5 méretben is kapható!

Tartalom

A Domino Soft Filofax gyűrűs kalendárium a következőket tartalmazza:

- Színes borító lap
- Magyar-angol-német nyelvű, heti tervező
- Magyar-angol-német nyelvű, havi tervező
- Múlt, jelen és jövő évi összesített naptárak
- Információs oldalak
- Elválasztó lap, átlátszó
- Nap jelölő, vonalzó átlátszó
- Tennivalók lista
- Jegyzetlapok
- Elválasztó lapok
- Kontakt lista
- Boríték


A Filofax gyűrűs kalendárium teljes mértékben személyre szabható a további pótlapok és kiegészítők segítségével. Kérjük, tekintse meg a Kapcsolódó termékeket: a "Filofax jegyzetlapok", "Filofax pótlapok" és "Filofax kiegészítők" kategóriákat! Filofax tollat és mappát is választhat!

Kapcsolódó termékek

A folyamatos termékfejlesztés következtében a termékek jellemzői és beltartalmuk változhatnak, illetve eltérhetnek a megjelenítettől. Cégünk mindent elkövet annak érdekében, hogy a termékeket a lehető legjobban bemutassa Önnek, így segítve Önt abban, hogy a megfelelő terméket válassza. Ezért a termékeket kiegészítőkkel és funkciójukhoz kapcsolódó egyéb eszközökkel vagy más hasonló termékekkel, termékcsaláddal együtt ábrázoljuk. Ezek a tárgyak és eszközök (tollak, más termékek, a termékcsalád többi tagja, divatkiegészítők, iPad készülékek, tábla PC-k, okostelefonok, stb.) és a hasonló termékek nem részei a terméknek, csupán illusztrációk, vagy külön rendelhetők.