KözösségFilofax Flex Jegyzetfüzet Vékony Vonalas lapokkal Slim Krém

?
Info vonal 
1 200 Ft + ÁFA
(1 524 Ft)
Méret
Slim
Színek / változatok

Termékinfo

Termék leírás

Slim méretű, vékony jegyzetfüzet, vonalas lapokkal. 64 oldal. A Flex teljes mértékben személyre szabható a cserélhető betétekkel. Ismerje meg a komplett rendszert itt, valamint a Flex by Filofax kategória megtekintésével!

A Flex teljes mértékben személyre szabható a cserélhető betétekkel.

A Flex sorozat a Filofax cég újdonsága, a mai kor igényeinek tökéletesen megfelelő jegyzet- és vázlatfüzet. És ennél sokkal több, hiszen a Flex egy rendszer, mely számos funkciót foglal magába:
- Egy elegáns, tökéletesen kimunkált tartót.
- Egy kivehető tolltartót.
- Egy kivehető jegyzetfüzetet.
- Egy kivehető jegyzettömböt.

Használja ki ezt a páratlan lehetőséget ötletei, jegyzetek és vázlatok rögzítésére és hozza ki a maximumot jegyzeteiből.

 

Tartalom

A Slim vékony jegyzetfüzet vonalas lapokkal 64 oldalt tartalmaz.

Kapcsolódó termékek

A folyamatos termékfejlesztés következtében a termékek jellemzői és beltartalmuk változhatnak, illetve eltérhetnek a megjelenítettől. Cégünk mindent elkövet annak érdekében, hogy a termékeket a lehető legjobban bemutassa Önnek, így segítve Önt abban, hogy a megfelelő terméket válassza. Ezért a termékeket kiegészítőkkel és funkciójukhoz kapcsolódó egyéb eszközökkel vagy más hasonló termékekkel, termékcsaláddal együtt ábrázoljuk. Ezek a tárgyak és eszközök (tollak, más termékek, a termékcsalád többi tagja, divatkiegészítők, iPad készülékek, tábla PC-k, okostelefonok, stb.) és a hasonló termékek nem részei a terméknek, csupán illusztrációk, vagy külön rendelhetők.