KözösségFilofax Öntapadó színes jelölő címke és jegyzet kis méret Multifit Vegyes színű

1 590 Ft + ÁFA
(2 019 Ft)
Méret
Multifit
  • Multifit
Színek / változatok

Termékinfo

Termék leírás

Hányszor fordult elő Önnel, hogy nem volt kéznél egy kis darab papír, melyre hirtelen feljegyezhetett volna valamit?

Ez többet nem történhet meg, ha a Filofax öntapadó jelölő címkéket és jegyzeteket használja. A csomag tartalma: sárga, öntapadó jegyzetlapok és 5 feltűnő színű, öntapadó jelölő címke. A jelölő címkékkel a fontos oldalakat feltűnő jelöléssel láthatja el.

Ne feledje: az időgazdálkodás és a szervezett élet a kulcs a sikerhez! A Filofax pótlapok és kiegészítők széles választéka ebben segít Önnek.

Tartalom

A csomag tartalma: sárga, öntapadó jegyzetlapok és 5 feltűnő színű, öntapadó jelölő címke.

A folyamatos termékfejlesztés következtében a termékek jellemzői és beltartalmuk változhatnak, illetve eltérhetnek a megjelenítettől. Cégünk mindent elkövet annak érdekében, hogy a termékeket a lehető legjobban bemutassa Önnek, így segítve Önt abban, hogy a megfelelő terméket válassza. Ezért a termékeket kiegészítőkkel és funkciójukhoz kapcsolódó egyéb eszközökkel vagy más hasonló termékekkel, termékcsaláddal együtt ábrázoljuk. Ezek a tárgyak és eszközök (tollak, más termékek, a termékcsalád többi tagja, divatkiegészítők, iPad készülékek, tábla PC-k, okostelefonok, stb.) és a hasonló termékek nem részei a terméknek, csupán illusztrációk, vagy külön rendelhetők.